Binnen 1 week uw daklekkage opgelost voor €170,00 ex btw

We streven er natuurlijk naar om u binnen 24 uur van uw vervelende daklekkage te verlossen. Maar door de aanhoudende drukte kan dit maximaal 2 weken duren.

Wat kunt u voor dit bedrag verwachten? Wij sturen een monteur die de lekkage gaat opsporen en verhelpen. In de kosten van €170,00 ex btw zitten de voorrijkosten, maximaal 1 uur arbeid en klein materiaal verwerkt.

Blijkt dat na de dakreparatie dat er toch nog verdere werkzaamheden gedaan moeten worden om uw dak langdurig waterdicht te maken, maken we netjes een vrijblijvende prijsopgave.

Daklekkage met minder spoed

 

Heeft de daklekkage minder spoed, kunnen we het netjes inplannen, Starttarief is € 120,00 ex btw voor het eerste uur, daarna zullen we €30,00 ex btw per half uur rekenen, dit is inclusief klein materiaal.

Als we de werkzaamheden inplannen moet u reken op een wachttijd van 2 tot 4 weken.

Graag ons een mail sturen met uw naam, straat, postcode, telefoon nummer en kleine beschrijving van de lekkage, dan zullen we u terug mailen met de eerst beschikbare datum

Blijkt dat na de dakreparatie dat er toch nog verdere werkzaamheden gedaan moeten worden om uw dak langdurig waterdicht te maken, maken we netjes een vrijblijvende prijsopgave.

 

Prijsopgave

Vanwege grote drukte en wachttijden kan het uitvoeren van de werkzaamheden ongeveer 9 tot 12 maanden duren.

Wilt u een gratis prijsopgave, stuur ons dan een mail met een zo uit gebreid mogelijke beschrijving, denk hierbij aan.

  • Naam, straat, postcode, telefoon nummer
  • Welk dak deel gaat het om, pannendak, plat dak, schuur dak, dakgoot, regen, etc.
  • Wat zijn de afmetingen
  • Wat moet er precies gebeuren, totale vervanging, repareren, isoleren, etc.
  • Graag even wat foto’s mee sturen, als dat kan natuurlijk, ga niet het dak op als dit niet mogelijk is en breng niet uw leven in gevaar, laat dat maar aan ons over

Wij hebben behoorlijk wat ervaring met het opnemen van daken en kunnen veel prijzen via de mail door geven, dan heeft u snel een prijsopgave en dit scheelt ons een hoop tijd in deze drukke tijden.

We weten dat niet alles draait om de prijs en ook moet u een goed gevoel bij ons bedrijf krijgen. Mocht u geïnteresseerd zijn in onze aanbieding en wilt u bezoek op uw adres en een officiële offerte dan rekenen we daar € 120,- ex btw voor. Bij opdracht brengen we deze kosten uiteraard in mindering op uw factuur. Uiteraard kunt ook de opdracht per email bevestigen zonder een officiële offerte aan te vragen.