Een dakdekkersbedrijf Heemstede nodig? Dakdekker Direct heeft al ruim 10 jaar ervaring opgebouwd in het uitvoeren van dak- en loodgieterswerk. Klanttevredenheid staat bij ons dakdekkersbedrijf hoog in het vaandel. Dit is dan ook de reden dat wij hoge eisen stellen aan al onze werkzaamheden. Kwaliteit, lage kosten en goede service is voor u als klant van groot belang. Dakdekker Direct is om deze redenen de meest betrouwbare en het meest specialistische dakdekkersbedrijf in Heemstede.

Wij rekenen een starttarief inclusief voorrijkosten en één uur werk van € 120,- exc btw

Als u ons dakdekkersbedrijf Heemstede inschakelt, krijgt u ook de volgende voordelen:

  • Een scherp tarief;
  • Ook inzetbaar voor inspectie en reparatie;
  • 10 jaar garantie op ons dakwerk;
  • Geschikt voor alle soorten daken.

Bent u al overtuigd dat Dakdekker Direct voor u het ideale dakdekkersbedrijf Heemstede is? Neem dan direct contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@dakdekkerdirect.nl of bel naar 023 – 574 81 73.

U kunt ook langs komen, wij zijn gevestigd aande Palletweg 14 in Haarlem.

Dakdekkersbedrijf Heemstede

Uw dak klaar voor wind, regen en zelfs sneeuw? Uw dak is continu onderhevig aan allerlei weersinvloeden, waardoor de dakconstructie misschien niet meer van deze tijd is en de oude afvoeren de hoeveelheid water niet meer aan kunnen. Waardoor u last kan krijgen van behoorlijke lekkages. Bent u benieuwd naar de status van uw dakbedekking? Wij doen voor u ook een dak inspectie.

Het dak is een vitaal onderdeel van iedere woning. Een goede dakbedekking in Heemstede is een van de basiselementen van een goede woning. Bij de keuze van een dakbedekking komt het erop aan om de ideale mix te zoeken van degelijkheid, duurzaamheid en het esthetische aspect. Dakdekker Direct staat u hierin graag bij.

Ook kunt u bij Dakdekker Direct terecht voor onderhoud van uw dak, waterafvoer en dakgoten. Wij helpen u ook met totale renovaties van uw dak of het aanleggen of het vervangen van uw dakterras.

Wenst u meer informatie over de werkzaamheden van ons dakdekkersbedrijf in Heemstede of wilt u een afspraak maken? Bel daarvoor naar 023 – 574 81 73 of stuur een email via ons contactformulier. U krijgt normaliter binnen 5 werkdagen een reactie.

Als u Dakdekker Direct inschakelt, gaan wij Direct aan de slag voor u!